Kurser m.m. / Ridning

Ridning

Varighed: 3 weekendkurser

Har du ikke lyst eller mulighed for at tage hele hestetræningskonsulentuddannelsen, men vil du gerne lære mere om centreret ridning, ryttermentalitet samt hvordan hesten mest hensigtsmæssigt bevæger sig under rytter? Så er dette det rigtige forløb for dig!

 

Forløbets indhold:

Løber over 3 weekender og indeholder følgende 3 weekendkurser:

  • Ridning 1
  • Ridning 2
  • Ridning 3

Normalpris kr. 6.600,-

Samlet pris ved køb af alle 3 kurser: Kr. 5.600,-

Der udstedet kursusbevis efter afsluttet forløb.

Det er også muligt at deltage på kurserne som tilskuer (uden hest). Den samlede pris for dette er kr. 3000,-

Underviser er Stine Joy Langkilde, som er level 2 intruktør i centreret ridning, uddannet hestetræningskonsulent og meget, meget mere!

For tilmelding eller nærmere info, kontakt os på tlf. 3120 3520 eller susanne@dyreterapi.dk

Du kan se datoer for kurserne ved at klikke på dette link. Her får du kalenderen for hele hestetræningskonsulentuddannelsen, men du behøver naturligvis kun at være opmærksom på de datoer, som vedrører kurserne, som er nævnt på listerne ovenfor.

 

 

 

Kursusbeskrivelser:

 

Ridning 1:

Det første kursus sætter fokus på rytterens påvirkning af hesten. Vi arbejder mod en forståelse af vores bevægemønster og en bevidsthed om hvordan vores opstilling har indflydelse på hestens mulighed for at fungere optimalt under rytter. Det primære mål er at lære at føle hestens bevægelse under os så vi altid går MED bevægelsen i stedet for at gå MOD den. Vi vil komme ind på nogle redskaber vi kan bruge for at finde balancen, smidigheden og centreringen der giver hesten de bedste betingelser for at udfører de øvelser vi ønsker.

 

 

Ridning 2:

På det andet kursus sætter vi fokus på hvordan vi opnår den optimale indlæring fra ryggen. Det primære fokus bliver på den korrekte timing som bygger videre på forståelsen for hestens bevægelse fra sidste kursus. Vi vil komme ind på tøjle føringens betydning for både hestens indlæring samt fysik og vi vil snakke om hvordan vi indlærer nogle holdbare signaler fra ryggen der både skal give en rolig og afbalanceret hest men som også bliver sammenflettet omkring hvordan vi træner hesten så dens fysik tilgodeses.

 

Ridning 3:

På kursus tre skal enderne fra de første kurser samles. Udover at opdatere hvad vi har lært og sætte det sammen vil vi have fokus på en ofte glemt ting i ridningen – nemlig rytterens mentalitet! Ved at optimere vores egne tankemønstre, optimere vi hestens mulighed for at samarbejde med os. Når vi sætter fokus på hvordan vores tanker påvirker både os selv og hesten får vi et ekstremt effektivt redskab til at opnå en flydende kommunikation med hesten. Vi vil stifte bekendtskab med begrebet ”softness” og hvordan vi implementere det i ridningen.

 

Center for Dyreterapi | Kringelhøjvej 12, 9850 Hirtshals - DK | Tlf.: 31 20 35 20 | bettina@dyreterapi.dk