Se vores nyheder på Facebook!
 

Om os

Dyreuddannelser.dk drives af Center for Dyreterapi v/Bettina Hvidemose.

Formålet med vores undervisning er, at give alle kursister og studerende solid og dybdegående viden omkring adfærd, indlæring, forskellige varianter af fysiterapi og selvfølgelig trivsel og velfærd hos heste og hunde. Vores målgruppe spænder lige fra den almene dyreejer, der gerne vil vide lidt mere, til de professionelle, der ønsker at supplere deres viden på dette område.

Baggrunden for al undervisning hos os, er videnskabelig og struktureret. Vi har allieret os med nogle af landets bedste undervisere til de forskellige fag, og dækker således alle aspekter så professionelt og fagligt som muligt.

Alle vores undervisere er opdateret med den seneste viden på netop deres område, og selvom niveuet er højt og vi stiller store krav til vores elever, underviser vi med pædagogik og forståelse i højsædet så alle kan være med.

Med andre ord, har du fundet det helt rigtige sted, hvis du vil forbedre din viden om adfærd, indlæring, træning, adfærdsbehandling, anatomi, fysiologi, ernæring, massage, fysioterapi og ikke mindst dyrevelfærd, der til en hver tid er i højsædet hos os.

Der findes efterhånden rigtig mange skoler i Danmark, der tilbyder kurser indenfor disse områder. Desværre er kvaliteten mellem disse steder meget svingende og det samme er prisen. Problemet er, at ingen titler er beskyttede inden for dette område, det er derfor en jungle at finde frem til en et seriøst og professionelt uddannelsessted der dækker netop dine behov. Vi garanterer en højt niveu, lover ikke mere end vi kan holde, og vi mener, at vi dækker netop den fagsammensætning, der er påkrævet inden for hvert område.
Under alle omstændigheder anbefaler vi, at du kigger nærmere på andre uddannelser og kurser også. At tilegne sig ny viden, som måske endda skal føre til en ny levevej, er altid en stor beslutning, det er derfor rigtig vigtigt at undersøge markedet, så du er helt sikker på at du har valgt rigtigt.

 

Godkendt undervisning!

Vi er som de eneste i Danmark internationalt godkent til at undervise i de fag vi beskæftiger os med.

Dette betyder, at faglig kvalitet og etik er i top, og at vi således er godkendt af nogle af verdens førende folk indenfor det område vi arbjeder med.

 

Engelske PETbc (Pet Education Training and Behaviour Council) har godkendt vores undervisning i adfærd, træning og dertil relaterede fag:

 

 

IICT (international Institute for Complementary Therapists) har godkendt vores undervisning i heste- og hundemassage:

 

 

IEBWA (International Equine Body Worker Association) har godkendt vores uddannelser som hestemassør og fysiurgisk hesteterapeut:

 

 

 

Center for Dyreterapi | Kringelhøjvej 12, 9850 Hirtshals - DK | Tlf.: 31 20 35 20 | bettina@dyreterapi.dk